tisdag 28 mars 2017

Are you kidney me?

Heej!

En litet snabbt inlägg kommer här, vill visa lite fina bilder från en fin kväll förra veckan. Jag och en tjej i klassen lagade middag till alla i Supertvå - och för första gången i mitt liv gjorde jag egen sushi. Det var pyssligt, och typ fett kul? Och smakade hur bra som helst? Vi har som tradition i Supertvå att vi bjuder varandra på trerättersmiddag någon gång i månaden - och den här gången var det min och A's tur.

HUR SNYGGT BLEV DET INTE?????
EN GÅNG TILL FÖR LIKSOM JA.
Vi körde på vegetarisk sushi - med avokado, gurka, lätt kokt morot, sockerärtor och lätt stekt purjolök i soja. Till förrätt fixade vi till och med Misosoppa (notera hur fint ordvalen till och med gör sig i kombination med att Misosoppa = öppna påse "miso paste" och blanda i kokande vatten). 

Dukade med pinnar och allt.
M tyckte jag skulle ta bild på hans tallrik? Det var första gången han åt sushi, tydligen finns inte sånt i Lycksele haha.
Till efterrätt bjöd vi på egengjord jordgubbssorbet med physallis och honungssås.
Det vart en bra onsdagskväll förra veckan, men jag var så trött när jag kom hem - mitt huvud var på explosionsgränsen. Hade haft en full dag med föreläsningar 8-12 och sedan grupptävlingar om digestionsorganen 13-16 och sedan skulle jag och A hinna fixa allt innan alla andra kom 19...
   Jag har även börjat den praktiska jägarskolan här uppe! A, tjejen jag gjorde sushi med, går hela jägarskolan (det vill säga teori + praktik) och frågade om jag inte skulle hänga med på den praktiska delen, så jag tog kontakt med kursledaren och fick en plats. Så nu är jag ytterligare ett steg närmre jägarexamen till sommaren!

Och nuuuuuu ska jag snart ta mig till flygplatsen, där planet mot Stockholm avgår 16.50.

Kramkram,
J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar